Tuuliamoodsin tarina

Oman mielikuvituksensa laittaminen paperille kuviksi on hiukan pelottavaa ja hyvällä tavalla hullua. Hullua siinä on se, että matkalla mieleni sopukoista kynäni kärkeen tapahtuu aina jotain mystistä, joka saa minutkin yllättymään lopputuloksesta. Pelottavaa on tieto siitä, ettei lopputulos voi miellyttää kaikkia.

Haluankin tavoittaa työlläni sinut, jota luomukseni ilahduttavat tai koskettavat. Se on minun tapani pyrkiä luomaan samanlaista yhteenkuuluvuuden tunnetta, jota olen itse saanut kokea taiteen äärellä. Lämmintä, koskettavaa, joskus koomistakin. Se on auttanut minua näkemään meissä ihmisissä paljon enemmän yhteistä kuin erilaisuutta.

Olemme yhtä kaikessa erilaisuudessamme.

Haluan puhallella kuvituksillani ja kuoseillani maailmaan hyviä tuulia ja ihmisiä lähemmäs toisiaan. Haluan hämmästellä elämää ja sen ihmeellista kauneutta, mutta myös hullunkurisuutta ja hassuja yksityiskohtia.

Tanja Riutta
Kuva: Laura Tammisto/Studio Torkkeli

Kutsun sinut kulkemaan rinnalleni Tuuliamoodsin poluille: kujeilemaan hyväntahtoisesti, yllättämään, osoittamaan myötätuntoa sekä jakamaan arjen pieniä iloja ja naurua. Pitämään yhtä haikeinakin hetkinä ja juhlistamaan ystävyyttä. Seikkailemaan ja luottamaan siihen, että hyvin tässä käy. Vaalimaan kivoja juttuja. Ja uskomaan rakkauteen, joka voi olla kaikille erilaista ja niin kovin monitahoista.

Good things happen. Love is real. We will be okay.

Adam J. Kurtz

Tuletko mukaan?

Tanja Riutta / Tuuliamoods

Löydät minut myös sosiaalisesta mediasta: