Tuuliamoodsin tarina

Haluan tavoittaa työlläni sinut, jota luomukseni ilahduttavat tai koskettavat. Se on minun tapani pyrkiä luomaan samanlaista yhteenkuuluvuuden tunnetta, jota olen itse saanut kokea taiteen äärellä. Lämmintä, koskettavaa, joskus koomistakin.

Taide eri muodoissaan on auttanut minua näkemään meissä ihmisissä paljon enemmän yhteistä kuin erilaisuutta. Sitä haluan jatkaa omalla työlläni – löytää juttuja ja tunteita, jotka ovat yhteisiä sinulle ja minulle.

Olemme yhtä kaikessa erilaisuudessamme.

Haluan puhallella kuvituksillani ja kuoseillani maailmaan hyviä tuulia ja ihmisiä lähemmäs toisiaan. Haluan hämmästellä elämää ja sen ihmeellista kauneutta, mutta myös hullunkurisuutta ja hassuja yksityiskohtia.

Tanja Riutta
Kuva: Laura Tammisto/Studio Torkkeli

Kutsun sinut kulkemaan rinnalleni Tuuliamoodsin poluille: kujeilemaan hyväntahtoisesti, yllättämään, osoittamaan myötätuntoa sekä jakamaan arjen pieniä iloja ja naurua. Pitämään yhtä haikeinakin hetkinä ja juhlistamaan ystävyyttä. Seikkailemaan ja luottamaan siihen, että hyvin tässä käy. Vaalimaan kivoja juttuja. Ja uskomaan rakkauteen, joka voi olla kaikille erilaista ja niin kovin monitahoista.

Good things happen. Love is real. We will be okay.

Adam J. Kurtz

Kutsun sinut kanssani puhaltelemaan hyviä tuulia, sillä niitä tämä maailma tarvitsee. Tuletko mukaani?

Tanja Riutta / Tuuliamoods

Löydät minut myös sosiaalisesta mediasta: